Onze diensten bestaan uit:


Renovatiebouw

Bij renovatiebouw gaat het om het verbeteren of vernieuwen van een bestaand bouwwerk of gebouw. Het omvat activiteiten zoals het repareren, verbouwen, moderniseren of restaureren van een gebouw of ruimte om de functionaliteit, esthetische aantrekkingskracht en/of waarde ervan te verbeteren.

 

 

Meer info >>


Aanbouw

Een aanbouw is een bouwwerk tegen een al bestaand gebouw. De verbinding tussen het bestaande gebouw en de aanbouw kan bestaan uit slechts een toegangsdeur, maar ook een groter deel van de bestaande muur gemeenschappelijk hebben en eventueel meer verdiepingen bevatten.

 

Meer info >> 

 


Afbouw

Onder de afbouw vallen onder andere de werkzaamheden van de schilder en de stukadoor, maar ook worden de systeemplafonds, scheidingswanden, inbouwverlichting en vloerbedekking vervaardigd.

Afbouw is dus heel praktisch gezegd zo goed als alles wat je ziet in een gebouw omtrent afwerking.

 

Meer info >> 

 


Ruwbouw

Ruwbouw is eigenlijk zoals het woord al zegt de 'ruwe bouw' van de woning. Hier valt bijvoorbeeld onder de riolering, de fundering, de dragende muren, het dak en een groot deel van de leidingen. Ook zorgt het voor stabiliteit en biedt het ondersteuning voor de niet-structurele elementen.

 

Meer info >> 

 


Parketvloeren